اطلاع‌نامه‌های دانش‌آموزان دوره‌ی متوسطه و لیسه توزیع شد

پنج‌شنبه ۷ سنبله‌ی ۱۳۹۸، سر معلمیت‌های دوره‌های متوسطه و لیسه بخش دخترها و پسرها، اطلاع‌نامه‌های این دو دوره را توزیع کردند. در این برنامه، دانش‌آموزانی که موفق شدند، در امتحانات چهارونیم‌ماهه صددرصد نمره‌ی کامل به‌دست آورند، از سوی مدیریت لیسه‌ی عالی معرفت تقدیرنامه اهدا شد.

در این برنامه، به شماری از دانش‌آموزانی که در مسابقات شعر و نویسندگی شرکت کرده‌بودند، نیز تقدیرنامه داده شد. برنامه‌ی مسابقات شعر و نویسندگی که از سوی انجمن مسابقات شورای دانش‌آموزی به همکاری دیپارتمنت زبان و ادبیات برگزار شده‌بود، بعد از بررسی‌های چندین مرحله‌ای، به روبینا بیات و علی‌سینا شریفی به عنوان شاعران برتر و به نرگس احمدی، پروین فرزام، انسیه سینا، مصطفی احمدی و فرید احمدی به عنوان نویسندگان برتر تقدیرنامه اهدا شد.

هم‌چنان در این برنامه، از جریده‌های برتر لیسه که بر اساس، محتویات، دیزاین و زمان انتخاب شده‌بود، نیز یادآوری شد و مسوولان جریده‌های برتر تقدیر شدند. چهارم ج دختران، هفتم ج دختران، نهم الف دختران و هشتم ب دختران و در بخش پسرها، نهم الف، نهم ب، نهم ج و ششم ب، صنف‌های بودند که جریده‌های شان به عنوان جریده‌های برتر انتخاب شدند که مستحق لوح تقدیر شناخته شدند.

انجمن محیط زیست بخش پسرها و دخترها نیز از همکاران شان که در پاک‌کاری مکتب و اطراف مکتب سهم گرفته بودند، تقدیر کردند. به گفته‌ی رییسان انجمن محیط زیست به تعداد بیست دانش‌آموز دختر، ۱۵ دانش‌آموز پسر و پنج آموزگار به صورت داوطلبانه در جریان سال در پاک‌کاری مکتب و اطراف مکتب سهم گرفته بودند که هرکدام در این برنامه تقدیر شدند.

انجمن ورزشی بخش دخترها و پسرها نیز از قهرمانان و نایب‌قهرمانان مسابقات تورنمنت فوتسال تقدیر کردند و به آنان مدال و کپ قهرمانی شان را اهدا کردند. گفتنی‌ست که تورنمنت فوتسال بخش دختران، برای اولین بار است که امسال در معرفت راه‌اندازی شد و در دوره‌های ابتدایی، متوسطه و لیسه دانش‌آموزان به رقابت پرداختند. در رده‌ی خردسالان، تیم منتخب هفتم ب پسرها و تیم منتخب هشتم الف دخترها نایب‌قهرمان و هشتم ب دخترها و هفتم ج پسرها قهرمان شدند. در دوره‌ی لیسه یازدهم ج پسرها و نهم ج دخترها نایب‌قهرمان و یازدهم الف دخترها و دوازدهم ب پسرها قهرمان شدند.

در برنامه‌ی توزیع اطلاع‌نامه‌های دوره‌ی متوسطه و لیسه سروش سپهر آمر اداری امور دانش‌آموان گفت که نمرات امسال، براساس قانون جدید وزارت معارف در کتگوری‌های الف، ب، ج، د و هـ تنظیم شده‌است که به گفته‌ی او در هر صنف کسانی‌که در چندین مضمون، نمره‌ی معیاری را نتوانسته کسب کنند، ممکن است در گروه هـ قرار گرفته باشد. هم‌چنان آقای آسایی ضمن تبریکی به دانش‌آموزانی که توانسته‌اند در گروه الف قرار بگیرند، از رشته‌بندی تحصیلی در دوره‌ی لیسه، توسط وزارت معارف خبر داد و خاطرنشان ساخت که ممکن است سال‌های بعد شاهد رشته‌بندی از سوی وزارت معارف در دوره‌ی لیسه باشیم.

آقای سروش شمار اول‌نمره‌های عمومی دوره‌ی متوسطه و لیسه را نسبت به سال گذشته چشم‌گیر خواند و یادآور شد که به تعداد ۲۰ دانش‌آموز در دوره‌ی لیسه و متوسطه موفق شدند، نمره‌ی کامل کسب کنند. به گفته‌ی آقای سروش، سیف‌الله فرزند عبدالقیوم از صنف دوازدهم الف، رحمت‌الله فرزند عبدالحمید از صنف دوازدهم ب، عبدالعتیق فرزند میرعبدالعلی از  صنف دوازدهم ب، محمد فرزند علی‌باز  از صنف دهم الف، عبدالصبور فرزند محمدامان از صنف هشتم الف، علی‌سینا فرزند رحمت‌الله از صنف هفتم دال به عنوان اول‌نمره‌ی های عمومی در بخش پسرها معرفی شدند. در بخش دخترها، ملکه فرزند میرعبدالعلی از صنف دوازدهم الف، تهمینه فرزند محمداشرف از صنف یازدهم ج، مینا فرزند گل‌آقا از صنف دهم الف، الهه فرزند علی‌خان از صنف دهم الف، حسینا حَصین فرزند عزیزالله از صنف دهم ج، آرزو فرزند علی مدد از صنف دهم ج، یلدا فرزند محمدعلی از صنف نهم الف، نیلوفر فرزند غلام‌رضا از صنف نهم الف، مرسل فرزند عبدالغفور از صنف هشتم الف، پروانه فرزند علی‌مدد از صنف هشتم ب، فرشته فرزند رحمت‌الله از صنف هفتم الف، شیرین‌گل فرزند غلام‌نبی از صنف هفتم الف، عظما فرزند نجیب‌الله از صنف هفتم ب و شکریه فرزند عبدالواحد از صنف هشتم سواد حیاتی کسانی بودند که توانستند صددرصد نمره‌ی کامل در امتحانات چهارونیم‌ماهه به دست آورند و به عنوان اول‌نمره‌های عمومی مکتب معرفی شوند.