تقدیر لیسه‌ی عالی معرفت از سوی وزارت معارف

چهارشنبه، ۳ میزان ۱۳۹۸ لیسه‌ی عالی معرفت در جمع مکاتب دولتی و خصوصی برتر ریاست معارف شهر کابل، بر اساس هدایت وزارت معارف تقدیر شد.

برنامه‌ی تقدیر از مکاتب برتر دولتی و خصوصی که در لیسه‌ی «نسوان سوریا» برگزار شده‌بود با حضور رییس معارف شهر کابل، مشاور ارشد وزارت معارف، جمعی از کارشناسان ارشد اداره‌ی امور ریاست جمهوری، آمرین نظارت حوزه‌های تعلیمی، مدیران مکاتب دولتی و خصوصی، استادان و دانش‌آموزان هفت باب مکتب معارف شهر کابل( دوباب مکتب دولتی و پنج باب مکتب خصوصی) همراه بود که در این محفل به شماری از مکاتب برتر در ولایت کابل «تحسین‌نامه» اهدا شد.

در این محفل رییس معارف شهر کابل آقای احمد ضمیر گوارا در مورد اهمیت و موثریت راه‌اندازی رقابت‌های سالم در بین مکاتب، ایجاد شرایط مناسب درسی و مدیریت موثر، شفافیت و پاسخ‌گو کردن مسوولان آموزش و پرورش تاکید و‌ مدیران مکاتب را برای کار‌ و ابتکار بیشتر تشویق کرد.

گفتنی‌ست که بر اساس ارزیابی‌های وزارت معارف از آغاز فعالیت، لیسه‌ی عالی معرفت در شمار مکاتب برتر افغانستان قرار داشته‌است و این‌بار نیز در شمار مکتب‌های برتر افغانستان، در جمع ۱۰۰ مکتب برتر در سراسر افغانستان مورد تقدیر قرار گرفت.

پیش از این نیز در سال ۱۳۹۰ لیسه‌ی عالی معرفت به عنوان بهترین مکتب خصوصی در سراسر افغانستان، از سوی وزارت معارف تقدیر شده بود. هم‌چنان در سال‌های آموزشی ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱، معرفت با بیشترین درصدی کامیاب در امتحانات سراسری کانکور به عنوان مکتب خصوصی نمونه شناخته شد. معرفت بعد از ۱۳۹۰ نیز هم‌واره در ارزیابی‌های وزارت معارف با بالاترین امتیاز معرفی شده‌است. در ادامه‌ی فعالیت‌های موثر معرفت، در سال ۱۳۹۶ هم‌چنان بعد از ارزیابی‌های همه‌جانبه از سوی وزارت معارف به عنوان بهترین مکتب خصوصی در افغانستان معرفی شد و مورد تقدیر قرار گرفت. در ادامه‌ی موفقیت‌های لیسه‌ی عالی معرفت، سال ۱۳۹۷، مقام عالی ریاست جمهوری، به پاس خدمات شایسته‌ی آموزشی معرفت، مدال افتخاری «میرمسجدی خان» را اهدا کرد که آن مدال، سال گذشته در برنامه‌ی «جشن معرفت» از سوی دکتور محمدابراهیم شینواری سرپرست اسبق وزارت معارف، به مدیریت لیسه‌ی عالی معرفت تقدیم شد.

لیسه‌ی عالی معرفت تا کنون چهارده دور از فراغت فارغین خود تجلیل کرده‌است که شمار زیادی از این فارغان شامل موسسات تحصیلات عالی در کشور و خارج از کشور شدند. پیش از این، فارغان معرفت هم در امتحانات سراسری کانکور خوش درخشیدند و هم در کسب بورسیه‌های تحصیلی در خارج از کشور موفق بودند. فارغانی که موفق شدند بورسیه‌های تحصیلی در خارج از کشور به‌دست آورند، شمار شان به بیش از صد نفر می‌رسند. کشورهای که آنان موفق شدند برای ادامه‌ی تحصیلات عالی، بورسیه‌ی کامل کسب کنند، به طور نمونه می‌توان از کشورهای مانند امریکا، بنگلادیش، ترکیه، پاکستان، هند، مغولستان، کوریای جنوبی، مالیزیا، روسیه، جاپان، چین و… نام برد که عده‌ای از آنان در مقطع‌های لیسانس، ماستری و دوکتورا درس‌های شان را به پایان رسانده‌اند و شماری از آنان در حال حاضر مصروف درس اند.

هم‌چنان گفتنی‌ست که در سال گذشته شماری زیادی از فارغان معرفت بر علاوه‌ی راه‌یابی به دانشگاه‌های دولتی افغانستان، موفق شدند با پشت سر گذشتاندن امتحانات چندین دوره‌ای بورسیه در دانشگاه امریکایی افغانستان، بورسیه‌ی کامل در مقطع لیسانس به‌دست آورند.