شبیه‌سازی پارلمان بریتانیا توسط دانش‌آموزان معرفت

انجمن مسابقات شورای دانش‌آموزی، مناظره­ی «شبیه سازی پارلمان بریتانیا» را بین صنوف نهم تا دوازدهم با همکاری مدیریت لیسه، معاونیت پرورشی، معاونت تدریسی، شورای دانش آموزی برگزار نمود که در این مناظره از دانش‌آموزان مکتب دختران و پسران اشتراک کردند.

در این مناظره که روی موضوعاتی مانند شگوفه‌های صلح، راه‌های دستیابی به صلح بحث شد، هر گروه در زمان در نظر گرفته شده و با بررسی راه‌های مناسب به نتیجه‌هایی معقولی رسیدند که در اخیر به عنوان نتیجه‌گیری در حضور هیات داوران و اشتراک‌کننده‌های حاضر بیان شد.

پیش از این، برای آماده‌سازی وآشنایی داوطلبان با این نوع مناظره در چهارشنبه ۱۰میزان ۱۳۹۸ سمینار آموزشی در صنف امپاورمنت برگزار شد تا اشتراک کنندگان در زمان اجرای مناظره خود را به صورت واقعی در جایگاه نماینده‌های مسوول ببینند.

روز پنج شنبه فردای آن روز، از ساعت ۱:۳۰ تا ۵:۳۰ مناظره شبیه سازی پارلمان بریتانیا برگزارشد که در این مناظره چهل نفر اشتراک‌کننده از صنف‌های نهم تا دوازدهم حضور داشتند. تقسیم‌بندی در این مناظره به گونه‌ی گروپی بود که هر گروه متشکل از دو نفر بودند و در هر صنف چهار گروپ مناظره را پیش می‌بردند. این مناظره زیر نظر داوران اجرا شد که داوران این برنامه هریک حشمت الله آرین، زهره هاشمی، محبوب وفایی، زهره ذکی، فریده رویش، رحمت‌الله راحل ،گل‌آمیز ثنا ابراهیمی، علی‌سینا شریفی و پروین فرزام بودند که با توجه به بررسی‌های آنان، گروه‌های که به صورت عالی اجرا کردند و در مناظره موفق بودند، معرفی شدند.

این مناظره سه مرحله داشت که در مرحله‌ی اول با چهل نفر اشتراک کننده در پنج صنف مناظره انجام شد و برای مرحله‌ی دوم سی و دو نفر باقی ماندند که در این مرحله مناظره در چهار صنف برگزار شد. برای مرحله‌ی سوم ۱۶ از میان ۳۲ نفر انتخاب شدند و دور بعدی مناظره در دو صنف پی‌گیری شد و سر انجام یک تیم به عنوان تیم برنده اعلان شد.

در این دور مناظره از میان ۴۰ اشتراک‌کننده سه نفر به عنوان بهترین سخن‌ران معرفی شدند و در پایان به همه‌ی اشتراک‌کننده‌ها، داوران، تهیه‌کنندگان و سخن‌رانان برتر و تیم برنده تقدیرنامه اهدا شد.