انتخابات ریاست شورای دانش‌آموزان برگزار شد

انتخابات ریاست شورای دانش‌آموزان لیسه عالی معرفت برگزار شد. انتخابات ریاست شورای دانش آموزان لیسه عالی معرفت در یک فضای صمیمانه و داغ انتخاباتی بتاریخ ۱۵ عقرب سال ۱۳۹۵ خورشیدی برگزار شد. در این انتخابات شش تن ازدانش‌آموزان لیسه عالی معرفت خودرا برای احراز پست ریاست شورا کاندیدا کرده بودند. مجتبی رضایی، لیاقت علی عطایی و میثم افتخار در بخش پسران، فرشته بختیاری، سایمه دریابی و رویا رحیمی در بخش دختران نامزدان این پست بودند.

img_3585

انتخابات ریاست شورای دانش آموزان از سوی معاونت تدریسی، معاونت اداری و رؤسایی برحال شورای دانش‌آموزان لیسه عالی معرفت وسایر استادان وهمکاران برگزار شد. در این انتخابات دانش‌آموزان از کلاس‌های چهارم الا دوازدهم در پروسه رای دهی اشتراک ورزیده بودند. دانش‌آموزان دسته دسته و به شکل منظم در دو صف جداگانه در آخرین دقایق ساعات درسی در پای صندوق‌های رای دهی رفتند.

تعداد اشتراک کنندگان در پروسه رای دهی از بخش دختران ۷۷۹ تن اعلام شدند. در بخش دختران فرشته بختیاری با کسب ۴۳۵ رای توانست که به این مقام دست یابد. سایمه دریابی با کسب ۱۶۱ رای و رویا رحیمی با کسب ۱۸۵رای نتوانست به این مقام دست یابد. در بخش پسران مجتبی رضایی توانست که با گرفتن ۶۴۲ رای نسبت به دو رقیب دیگر خود که هرکدام به نوبه میثم افتخار۳۲۵ رای و لیاقت علی عطایی۲۵۸ رای،  پیش بگیرد.

img_3493

پس از اتمام دانش‌آموزان از پای صندوق‌های رای دهی، نماینده کاندیدا، مسوولان برگزار کننده انتخابات و رؤسای اسبق شورای دانش‌آموزان پروسه را خاتمه بخشیده و به شمارش آرا پرداختند. نماینده کاندیدا و ناظران انتخاباتی پروسه را شفاف خوانده و از روند برگزاری آنان اظهار خرسندی کردند.

دانش‌آموزان افزودند که با برگزاری انتخابات بخش‌های از نصاب تعلیمی را که به شکل نظری و تیوریک می‌خوانیم، عملی انجام داده و آن را اجرا کردیم. در نصاب تعلیمی وزارت معارف در مضمون تعلیمات مدنی راجع به انواع حکومت‌ها، انواع انتخابات، شهروند و مسایل از این قبیل را دانش‌آموزان به شکل تیوریک و نظری می‌خوانند، اما بابرگزاری چنین برنامه‎‌های آموزشی وعلمی می‌توانند آن را به خوبی درک و یاد بگیرند. لیسه عالی معرفت از جمله مکاتب ایست که روی آموزش‌های جنبی توجه زیاد دارد که برگزاری انتخابات‌های اینگونه یکی از ده‌ها موارد آموزشی جنبی است که همه ساله برگزار و تجربه می‌شود.