تورنمنت فوتسال معرفت پایان یافت

تورنمنت  فوتسال معرفت با برگزاری بازی فینال دوره‌ی لیسه و با مشخص شدن قهرمان این دور به تاریخ ۲۵ ثور ۱۳۹۷ پایان یافت.

به گفته‌ی مرتضی مسوول انجمن ورزشی شورای دانش‌آموزی سال ۱۳۹۷، هدف از راه‌اندازی این تورنمنت کشف استعدادهای ورزشی در بخش فوتسال و پرورش دادن آن استعداد‌ها در سطح لیسه‌ی عالی معرفت است.

در این تورنمنت که از پایه‌های دوره‌های متوسطه و لیسه حضور داشت، از هر پایه به تعداد صنف‌های که دارای تیم منتخب بودند، شرکت کرده بودند. در دور متوسطه، به تعداد ۱۳ تیم حضور داشتند که در سه گروه الف، ب و ج در مرحله‌ی گروهی به صورت بازی رفت و برگشت، با هم به رقابت پرداختند و یک تیم به قید قرعه به عنوان تیم خوش‌شانس به مرحله‌ی بعد راه یافت. بعد از بازی‌های مرحله‌ی گروهی، شش تیم از گروه‌های شان صعود کرده و یک صنف به عنوان تیم خوش‌شانس این مرحله به جمع چهار تیم برتر راه یافت. شش تیم این دوره عبارت از تیم‌های صنف‌های نهم دال، هشتم جیم، نهم ب، نهم الف، هفتم الف، نهم جیم بودند که برای مرحله‌ی چهار بهترین صنف هشتم ب به عنوان تیم خوش‌شانس به دور بعدی انتخاب شد. در مرحله‌ی سوم تیم هشتم ب با نهم ب به رقابت پرداخت که تیم هشتم ب ۴-۲ بازی را پیروز شد که تیم هشتم ب با این نتیجه به فینال صعود کرد در طرف دیگر این بازی‌ها  تیم نهم جیم با نهم دال به رقابت پرداخت که در نتیجه نهم جیم با نیتجه‌ی ۸-۰ نهم دال را مغلوب کرد. در فینال این دور از رقابت‌ها، بازی میان تیم‌های صنف هشتم ب و نهم جیم برگزار شد که سرانجام بازی ۴-۳ به نفع نهم جیم به پایان رسید و صنف نهم جیم قهرمان دور متوسطه‌ی فوتسال ۱۳۹۷ معرفت شد.

در دور لیسه‌ی این رقابت‌ها نیز ۱۲ تیم حضور داشت که در سه گروه الف، ب و جیم به رقابت پرداختند. در این دور از رقابت‌ها یک تیم از پایه‌ی نهم و تیم منتخب استادان نیز حضور داشتند که برای راه‌یابی به مرحله‌های بالاتر به رقابت پرداختند. در مرحله‌ی شش تیم این دوره، تیم منتخب استادان با تیم صنف یازدهم ب روبرو شدند، تیم دوازدهم ب با تیم دهم جیم با هم به رقابت پرداختند و تیم دوازدهم جیم با تیم یازدهم جیم به مصاف هم رفتند که در نتیجه تیم منتخب استادان، تیم دوازدهم جیم و تیم یازدهم ب به دور بعدی صعود کردند. طبق تصمیم سران انجمن ورزشی و مسوولان برگزاری این دور از رقابت‌ها، تیم صنف یازدهم دال به خاطر تفاضل گول بالا نسبت به تیم‌های دیگر، به جمع چهار تیم این دور راه یافت که برای دور بعد، منتخب استادان در مقابل تیم یازدهم دال قرار گرفتند و تیم دوازدهم جیم در مقابل یازدهم ب به میدان رفتند. سر انجام این تیم‌های منتخب استادان و دوازدهم جیم بودند که به فینال صعود کردند. در مرحله‌ی رده‌بندی در این دور، برای کسب جایگاه سوم و چهارم، تیم یازدهم ب در مقابل  تیم یازدهم دال به میدان رفتند که تیم یازدهم ب با نتیجه‌ی ۷-۵ مقام سومی را از آن خود کرد.

روز سه‌شنبه، بازی فینال میان تیم منتخب استادان و تیم دوازدهم جیم راه‌اندازی شد. بازی فینال این دور، با حضور مدیریت مکتب، معاونت پرورشی، شماری از کارمندان اداری و استادان مکتب، برگزار شد که بعد از ختم وقت‌های قانونی بازی، تیم دوازدهم جیم، تیم منتخب استادان را با نیتجه‌ی ۳-۲ شکست داد و قهرمان شد.

انور آسایی مدیر لیسه‌ی عالی معرفت، حین اهدای جام قهرمانی به تیم دوازدهم جیم، از مسوولان برگزاری این دور از تورنمنت فوتسال معرفت، قدردانی کرد و اظهار داشت که فضای موجود در این رقابت‌ها چه از طرف بازی‌کنان و چه از جانب تماشاچیان و تشویق‌کنندگان مطلوب و شایسته‌ی رفتار و اخلاق معرفت بود.

گفتنی‌ست که تورنمنت فوتسال معرفت همه‌ساله در دو دوره، میان پایه‌های دور متوسطه و لیسه‌ی پسران برگزار می‌شود. همراه با تورنمنت فوتسال، رقابت‌های دو میدانی میان پایه‌های دور ابتدایی و دختران و مسابقات شطرنج نیز از طرف انجمن ورزشی شورای دانش‌آموزی بعد از ختم تورنمنت فوتسال معرفت، برگزار می‌شود.