مسابقات شطرنج میان دانش‌آموزان معرفت پایان یافت

انجمن ورزشی بخش پسران، مسابقات شطرنج میان پایه‌های ابتدایی، متوسطه و لیسه بخش پسران برگزار کرد که سرانجام شنبه ۴ عقرب ۱۳۹۸ با مشخص شدن قهرمان‌های هر دور به پایان رسید. این مسابقات که در ۶ میزان به هدف شناسایی و تقدیر از چهره‌های برتر شطرنج از سوی انجمن ورزشی شورای دانش‌آموزی راه‌اندازی شده‌بود، سر انجام تمامی مسابقات به نظارت اعضای انجمن ورزشی، جمعی از استادان و مدیریت لیسه به پایان رسید.

در مسابقات شطرنج در نیمه‌ی دوم سال آموزشی ۱۳۹۸ معرفت، در دوره‌ی ابتدایی ۲۸ دانش آموز از پایه‌های ۵ و ۶  اشتراک کرده‌بودند که در این رده، در پایان چهار اشتراک‌کننده موفق شدند با شکست دادن حریفان، جواز رقابت بر سر راه‌یابی به دور نهایی کسب کنند که از این چهار چهره‌ی برتر، جمیل از صنف ششم هـ با نورالله از صنف ششم دال، عقیل دانش‌آموز پنجم ب با آرمان از صنف پنجم هـ به مصاف هم رفتند که از این میان، جمیل و عقیل توانستند با غلبه بر حریفان خود به دوره نهایی برسند. در دوره‌ی متوسطه هم‌چنان ۱۶ اشتراک‌کننده از پایه‌های مختلف حضور داشتند که چهار دانش‌آموز برتر در این دور، احمدعلی از هشتم الف با یوسف از صنف هشتم ج و هارون از نهم الف با فیصل از هشتم ب برای رسیدن به دور نهایی با هم رقابت کردند که سرانجام این هارون و احمدعلی بودند که با شکستن دادن حریفان جواز صعود به دور نهایی را به‌دست آورند. هم‌چنان در دور لیسه، مسابقات با ۹ اشتراک‌کننده دنبال شد که از این میان حسن محمود از صنف یازدهم ب، با عبدالله از صنف یازدهم الف و علی‌رضا از یازدهم ب با کمیل از یازدهم ب به عنوان چهره‌های برتر دوره‌ی لیسه، برای راه‌یابی به رقابت بر سر قهرمانی در دور لیسه با هم بازی کردند. در نیتجه‌ی رقابت میان این چهار چهره، سر انجام علی‌رضا و عبدالله موفق شدند به دور نهایی برسند.

بازی‌های نهایی میان فینالیست‌های دوره‌های ابتدایی، متوسطه و لیسه سر انجام در چهارم عقرب پی‌گیری شد که این بازی‌ها با حضور هیات شورای دانش‌آموزی، جمعی از استادان و مدیریت لیسه دنبال شد که سر انجام جمیل از دور ابتداییه، احمدعلی از دور متوسطه و عبدالله از دور لیسه موفق شدند مقام قهرمانی را به دست آورند.

قابل یادآوری است که در ختم مسابقات شطرنج میان دانش‌آموزان معرفت، علی‌فایز جمال رییس انجمن ورزشی بخش پسران شورای دانش‌آموزی یادآور شد که با ختم مسابقات شطرنج، زمان کاری انجمن ورزشی با مدیریت وی نیز به پایان می‌رسد و او ضمن موفق خواندن فعالیت‌های انجمن ورزشی شورای ۹۸، برای دیگر همکاران خود آرزوی موفقیت و دستاورهای بیشتر کرد.