مسابقه‌ی نویسندگی در معرفت برگزارشد

مسابقه‌ی نویسندگی میان دانش‌آموزان لیسه‌ی عالی معرفت برگزار شد. معاونت پرورشی لیسه‌ی عالی معرفت، طی دو برنامه‌ی رقابتی میان دانش‌آموزان دختر و پسر، مسابقه‌ی نویسندگی راه‌اندازی کرد. این مسابقه که میان پایه‌های ابتدایی، متوسطه و لیسه برگزار شده‌بود، از هر صنف دو دانش‌آموز به عنوان اشتراک‌کننده در مسابقه شرکت داشتند.

آصف مهاجر معاون پرورشی لیسه‌ی عالی معرفت، هدف از برگزاری این مسابقه‌ی نویسندگی را شناسایی و رشد استعداد دانش‌آموزان در بخش نویسندگی عنوان کرد و خاطر نشان ساخت که بعد از بررسی نوشته‌ها، نوشته‌های برتر توسط هیات داوران انتخاب می‌شود و برای بهترین دسته‌نوشته‌ها در هر پایه جایزه داده خواهد شد.
در ادامه آقای مهاجر افزود: راه‌اندازی مسابقه‌ی نویسندگی در واقع به‌خاطر تشکیل گروه مطالعاتی و نویسندگی در معرفت دایر شده‌است که این گروه در آینده روی مسایل مهم کار خواهند کرد و در رابطه به مسایل آموزشی و فرهنگی ما شاهد فعالیت‌های موثر آنان خواهیم بود. به گفته‌‎ی آقای مهاجر گروهی که از اشتراک‌کنندگان مسابقه‌ی نویسندگی به عنوان نویسندگان برتر تشکیل می‌شوند به صورت منظم هر فصل نتیجه‌ی فعالیت‌های آنان در دست‌رس همگان قرار خواهند گرفت.