گفته‌های حسیب‌الله بنایی و معصومه احمدی، رییسان شورای دانش‌آموزی ۱۳۹۸ در روز انتقال مسوولیت به ریاست شورای دانش‌آموزی ۱۳۹۹

گفته‌های رییسان شورای دانش‌آموزی 1398

۲ قوس ۱۳۹۸

277 بار

به نام خداوند آگاهی، آزادی و برابری

دوستان، سلام.

حسیب: من، حسیب بنایی، رییس شورای دانش‌آموزی بخش پسران در سال تعلیمی ۱۳۹۸، برای همه‌ی شما عزیزان، در این برنامه‌ی فرخنده، روز دانش‌آموز و روز انتقال قدرت شورای دانش‌آموزی، خوش‌آمد می‌گویم. مقدم تان گرامی باد.

معصومه: و من، معصومه احمدی، رییس شورای دانش‌آموزی بخش دختران در سال تعلیمی ۱۳۹۸، به نوبه‌ی خود حضور همه‌ی شما دانش‌آموزان، استادان و همکاران معرفت را گرامی می‌دارم.

حسیب: خدا را سپاس می‌گویم که امسال سال نسبتاً نیکو و پرثمری را پشت سر گذاشتیم. سال گذشته، وقتی من و معصومه مسوولیت شورای دانش‌آموزی را بر عهده گرفتیم، از کار در شورا و رهبری و مدیریت آن، تنها یک تصویر رویایی داشتیم. اهداف و برنامه‌هایی را در ذهن داشتیم که فکر می‌کردیم اگر بتوانیم آن‌ها را انجام دهیم، احساس رضایت می‌کنیم. امسال، در این لحظه که پیش روی شما ایستاده ایم، این «رویا» به عنوان هدیه‌ی یک «واقعیت» برای شما تقدیم می‌شود. واقعیت یک سال کار و تجربه در همراهی با همه‌ی شما، با رهنمایی استادان و مربیان ما در معرفت.

معصومه: سال ۱۳۹۸، در مقایسه با سال ۱۳۹۷، حد اقل در محیط و ماحول کار و مکتب ما، سال نسبتاً آرام و امنی بود. در سایه‌ی همین آرامش و امنیت نسبی، برنامه‌های ما نیز رنگ و بوی شادتر و طبیعی‌تری داشت: ما کار خود را از سهم‌گیری در برگزاری برنامه‌ی سالیانه‌ی «رویای معرفت» شروع کردیم، با «جشن معرفت»، «جشن روز مادر»، «جشن روز معلم»، بزرگداشت از روز جهانی صلح، بزرگداشت از بانوی رویاها – داکتر سیما سمر، «جلوه در آیینه»، «جشن الفبا» ادامه دادیم. برنامه‌ی «روز دانش‌آموز» که امروز داریم، پایان‌بخش این سلسله در اجرائات سال ما است. هر یک از این برنامه‌ها جلوه‌های خوبی از خاطره‌های جمعی ما در معرفت محسوب می‌شوند.

حسیب: امسال ما برنامه‌ی آموزنده و الهام‌بخش (Tedx Marefat) و (British Parliamentary Debate)، مسابقات شطرنج، بدمینتون، ریسمان بازی و فوتسال را به ابتکار و مدیریت انجمن مسابقات شورای دانش‌آموزی به راه انداختیم. مسابقات ریاضی – فزیک را به همکاری استاد محمد امین کاظمی و دیپارتمنت ریاضی – فزیک اجرا کردیم و از صنوف ابتدائیه، متوسطه، لیسه و سواد حیاتی بر اساس معیارهایی چون درس، نظافت، نظم و آراستگی صنف ارزیابی نمودیم و صنوف برتر را معرفی کردیم.

معصومه: اجرای برنامه‌ی پاک‌کاری محیط توسط انجمن محیط زیست، تزیین و زیباسازی صنوف ابتدائیه با گلدان، برگزاری نمایشگاه‌های زیبا از خلاقیت و هنرمندی دانش‌آموزان در بخش نقاشی و کار دستی در روز معلم و روز صلح، و برگزاری موفقانه‌ی انتخابات شورای دانش‌آموزی کارهای ارزنده‌ی دیگری بودند که به همکاری و ابتکار شورای دانش‌آموزی صورت گرفتند.

حسیب: جلسات پارلمانی دانش‌آموزان امسال با تغییرات مفیدتر و موثرتری برگزار شد. در پارلمان امسال که به جای دو نوبت در سال، یک بار بعد از چهار و نیم ماه برگزار شد، ارایه و جمع‌بندی پیشنهادات، نظریات و انتقادات دانش‌آموزان از طریق شورای دانش‌آموزی و روسای انجمن‌ها و روسای شوراهای صنفی با مدیریت بهتری صورت گرفت و نتایج آن نیز از طرف هیأت اداری معرفت اعم از لیسه و سواد حیاتی به صورت منظم جمع‌بندی شد و برای استفاده به هیأت اجرائیه تقدیم گردید.

معصومه: امروز مسوولیت رسمی ما در مقام ریاست شورای دانش‌آموزی پایان می‌یابد. از همه‌ی دانش‌آموزان و همکاران گرامی و استادان خود در معرفت سپاس‌گزاری داریم که ما را در انجام مسوولیت‌های ما کمک کردند. به صورت ویژه از همراهان خود در هیأت اداری شورا، انجمن‌ها و معاونت پرورشی لیسه کمال قدردانی را به عمل می‌آریم. بدون سهم فعال و مبتکرانه‌ی این دوستان، شورا هیچ یک از موفقیت‌هایی را که برشمردیم، حاصل نمی‌کرد.

حسیب: امروز افتخار داریم که آغاز دور جدید شورای دانش‌آموزی را به ریاست دوستان خوب ما، الهه علی‌زاده و محمد رضا حسینی، روسای منتخب شورا برای سال تعلیمی ۱۳۹۹ تجلیل می‌کنیم. از همین جایگاه، من و معصومه و همه‌ی دوستان ما در شورای دانش‌آموزی سال ۱۳۹۸، دست همکاری خود را به سوی این عزیزان دراز می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم با مشوره و سهم‌گیری جمعی در موفقیت و بهبودی برنامه‌های شورا در سال تعلیمی آینده نقش موثر و مفیدی داشته باشیم.

معصومه: و حالا، به اجازه‌ی شما و اعضای محترم هیأت اجرائیه و استادان خوب ما، درفش شورای دانش‌آموزی را به عنوان امانتی که در دست داشته ایم، به دوستان خود در شورای دانش‌آموزی جدید تقدیم می‌کنیم.

نظر شما چیست؟