از روز دانش‌آموز در معرفت تجلیل شد

۲ قوس ۱۳۹۸

بار

دوشنبه ۲۷ عقرب ۱۳۹۸، از روز دانش‌آموز در لیسه‌ی عالی معرفت تجلیل شد. در برنامه‌ای که در ایدیتوریم فرانسیس‌دوسوزا به این مناسبت برگزار شده‌بود، ریاست شورای دانش‌آموزی از اعضای انجمن‌ها، افرادی که در مسابقات گوناگون به مقام نخست رسیده بودند، تقدیر کردند. در این برنامه نتیجه‌ی انتخابات ریاست شورای دانش‌آموزی اعلان شد و هم‌چنان ریاست شورای دانش‌آموزی ۱۳۹۸ رسمن مسوولیت‌های ریاست شورای دانش‌آموزی را به تیم جدید انتقال دادند.

آصف مهاجر معاون پرورشی لیسه‌ی عالی معرفت با اعلان نتیجه‌ی انتخابات ریاست شورای دانش‌آموزی خاطر نشان کرد که “معرفت به عنوان یک نهاد کوچک آموزشی، انتخابات را به‌عنوان تمرین مشارکت و دموکراسی بر اساس یک قاعده پیش می‌برد که بتواند برای افراد دیگر جامعه به حیث الگوی مثبت عمل کند.”

در این برنامه، ریاست شورای دانش‌آموزی در سال ۱۳۹۸ از کارکردهای خود گزارش دادند و اعضای انجمن‌های زیر مجموعه‌ی خود را تقدیر کردند. ضمن تقدیر از اعضای ریاست شورای دانش‌آموزی، برندگان انتخابات ریاست شورای دانش‌آموزی برای سال ۱۳۹۹ نیز از طرف مدیریت لیسه اعتبارنامه‌های شان را دریافت کردند و پرچم ریاست شورای دانش‌آموزی را از رییسان قبلی تسلیم شدند.

از بخش دختران الهه علی‌زاده که با کسب بیشترین رای برای ریاست شورای دانش‌آموزی سال ۱۳۹۹ انتخاب شده‌است ضمن سپاس‌‎گزاری از اعتماد دانش‌آموزان به او، گفت که وی تلاش می‌کند برای بهبودی شورای دانش‌آموزی نسبت به سال‌های گذشته بهتر عمل کند. هم‌چنان وی یادآور شد که حضور رقیبانش در انتخابات مایه‌ی زیبایی و رقابت سالم بوده‌است و از رقیبان خود در انتخابات خواست که برای بهبودی کار در ریاست شورای دانش‌آموزی در سال آینده با او همکاری کنند. الهه موفقیت خود را مربوط به همه دانست و یادآور شد که موفقیت او به عنوان رییس شورای دانش‌آموزی، نتیجه‌ی تلاش و همکاری همه‌ی نزدیکان، اداره‌ی مکتب و هم‌صنفی‌ها و دوستانش در معرفت است. در ادامه الهه علی‌زاده شورای دانش‌‎آموزی را یک نهاد آموزشی توصیف کرد و خاطر نشان ساخت که ” شورای دانش‌آموزی در طول سال مسوولیت برگزاری برنامه‌های زیادی دارد”. وی اظهار داشت که از نیروی انسانیِ که موجود است، بهترین تیم کاری برای سال آینده خواهد ساخت. او در این مورد گفت: از نظر من هر فرد سمبول یک استعداد و سمبول یک قدرت است. یک مدیر خوب کسی است که قدرت‌ها را در کنار هم جمع کنند و شورای واحد و با یک نظم خاص را در مکتب پیاده کنند. او تاکید کرد که در سال آینده، تمامی تلاش خود را می‌کند تا به اعتمادی که به او شده‌است، احترام بگذارد.

در بخش پسران محمدرضا حسینی که با کسب بیشترین آرا نسبت به رقیب خود، از سوی آقای مهاجر به عنوان رییس شورای دانش‌آموزی در بخش پسران معرفی شد، وی نیز از حمایت دانش‌آموزان سپاس‌گزاری کرد و یادآور شد که تلاش می‌کند که به وعده‌هایش عمل کند و هدفی که در اجرایی کردن برنامه‌هایی‌که روی‌دست دارد، با کمک و همکاری دانش‌آموزان در سال آینده برسند.

در این برنامه آهنگ «بیا بباریم» از سوی اعضای شورای دانش‌آموزی به عنوان هدیه تقدیم شد و ضمن آن معصومه احمدی و حسیب‌الله بنایی رییسان شورای دانش‌آموزی در سال ۱۳۹۸ ضمن تبریکی به رییسان جدید شورا برای سال پیش‌رو خاطر نشان کردند که مسوولیت آنان به عنوان رییسان شورای دانش‌آموزی ۱۳۹۸ با ختم برنامه‌ی تجلیل از روز دانش‌آموز رسمن به پایان می‌رسد و مسوولیت را به رییسان جدید انتقال می‌دهند. آنان تجربه‌ی یک سال مدیریت را برای حاضرین در برنامه بازگو کردند و یادآور شدند که برنامه‌هایی‌که آنان مسوول برگزاری آن بودند، رنگ‌وبوی دیگر داشتند و خاطره‌های رنگین را برای آنان ساخته است. آنان از تمامی همکاران و مسوولان مکتب سپاس‌گزاری کردند و برای شورای دانش‌آموزی سال آینده وعده‌ی همکاری دادند.

در این برنامه نمایش‌نامه‌ی شهمامه و صلصال توسط گروه نمایش معرفت نیز اجرا شد که در اخیر تمامی اعضای گروه نمایش ازسوی شازیه حاجی‌زاده کارگردان و مربی گروه نمایش معرفت تقدیرنامه دریافت کردند. هم‌چنان در این برنامه شماری از همکاران بخش سمعی و بصری نیز تصدیق‌نامه دریافت کردند که در پوشش دادن برنامه‌ها با بخش سمعی و بصری همکاری می‌کنند.

احمدعلی حسنی

متآسفیم، نظر دهی غیر فعال است.