ختم سال آموزشی

مصطفا فولادی، ششم ج پسران

۱ قوس ۱۳۹۸

142 بار

سال آموزشی ما به پایان رسیده است. خدا را شکر می‌گذاریم که بار دیگر ما را توفیق داد تا درس‌های خویش را با موفقیت تمام کرده و یک سال دیگر در راه درک مسوولیت‌های انسانی خویش گام برداریم. در ختم این سال تعلیمی همه با هم به پیش‌گاه معلم آزاده‌ی خویش می‌رویم و دستان مهربان و صمیمی او را از صمیم قلب می‌فشاریم و از او تشکر می‌کنیم.

سالی که گذشت برای ما سالی پر از برکت و بینایی بود. در این سال از اخلاق و رفتار معلم آگاه خویش درس مهر و شفقت آموختیم و از سخنان زیبا و دل‌نشین او به راز هستی و دانش خداوندی پی بردیم.

کتاب‌های درسی ام‌سال ما نیز مملو از درس‌های آگاهی‌بخش و مفید بود. در این درس‌ها ما با تفکرات عظیم دشمنان آشنا شدیم و با نور این آگاهی ذهن خویش را روشن ساختیم. از این درس‌ها آموختیم که آزاد بودن ما تا چه حد بستگی به آگاهی بودن ما دارد. از این درس‌ها آموختیم که سعادت و سربلندی خود و جامعه‌ی ما در روشنایی علم و معرفت حاصل می‌شود.

از خداوند بزرگ می‌خواهیم که ختم این سال ما را نیز هم‌چون آغاز آن، با نور علم همراه سازد و ما را یاری دهد تا بیشتر از پیش دستورات او را اطاعت کنیم. برای عدل و برابری تلاش کنیم. با ستم‌گران مبارزه نموده، از حقوق مظلومین و محرومین دفاع نماییم. از خداوند می‌خواهیم تا ما را یاری دهد که با پدر و مادر و دوستان خویش مهربان باشیم و در حق شان احترامی را که شایسته‌ی آنان است، به جا آریم.

از خداوند می‌خواهیم که ما را یاری کند تا آن‌گونه باشیم که او می‌پسندد و آن‌گونه عمل کنیم که رضایت او و منافع خلق او تامین شود.

مصطفا فولادی، ششم ج پسران

نظر شما چیست؟