گفته‌های رییسان شورای دانش‌آموزان سال آموزشی ۱۳۹۹

۲ قوس ۱۳۹۸

256 بار

محمد رضا حسینی: به نام خداوند آگاهی که آزادی و برابری آفرید

در آغاز تشکر می‌کنم از تمام کسانی که ما را حمایت کردند. قسمی که در جریان کمپاین برای شما گفته بودم، رأی شما حق شماست، مسوولیت شماست، غرور تان است و تشکر از شما که از رأی تان به صورت صحیح استفاده کردید.

تا حد توان کوشش خواهم کرد تا در اجرای برنامه‌ها کوتاهی نکنم. برنامه‌ها برنامه‌های خود تان است و حمایت همه‌جانبه‌ی شما را برای سال بعدی ضرورت داریم. تشکر از همه‌ی تان، تشکر از تیم کمپاینی ما و تشکر از رأی شما.

الهه علی‌زاده: به نام خداوند خودباوری، خلاقیت و مشارکت

سلام به همگی و وقت همگی بخیر.

امیدوار م روز خوبی را آغاز کرده باشید و در صحتمندی کامل باشید. امروز بسیار خوشحال هستم که به عنوان رییس شورای دانش‌آموزی سال ۱۳۹۹، بعد از طی کردن یک پروسه‌ی دشوار انتخاباتی، حرف می‌زنم. در این موفقیت من تنها سهیم نیستم، بلکه آدم‌هایی هستند که همیشه در کنار من بوده اند و مرا حمایت کرده و انگیزه داده اند و راهی شده اند برای اینکه امروز من به عنوان رییس شورای دانش‌آموزی در اینجا سخن بگویم. به این خاطر از خانواده‌ی عزیزم، پدر بزرگوار و مادر مهربانم، و هم‌چنین دوستان عزیزم، هم‌کلاسی‌هایم، به خصوص فاطمه محمدی و زهرا ارشدی، دو تن از کسانی که واقعاً دوستی با آن‌ها برای من معنا پیدا می‌کند، تشکر می‌کنم. هم چنین، مهم‌تر از همه، از همه‌ی کسانی که به من اعتماد کردند و رأی دادند، نهایت سپاس را دارم و هم‌چنان از کادر اداری لیسه‌ی عالی معرفت و کمیسیون انتخابات که همچون فضای رقابتی سالم را میان ما ایجاد کردند تا بتوانیم یک پروسه‌ی قشنگ انتخاباتی و دموکراتیک را تجربه کنیم و بتوانیم گامی به سوی مدنی شدن برداریم. هم چنان ما دو تن از کسانی را با خود داشتیم که واقعاً در زیباسازی این پروسه سهیم بودند: زهرا رحمانی و پروین فرزام. دو تن از کسانی که در میدان رقابت با هم مبارزه کردیم و در نهایت اینها با من همکار خواهند بود. خیلی از آدم‌ها از رقیب یک معنای دیگری دارند، ولی به نظر من رقیب کسی نیست که انتقام‌جویی کند. بلکه در پیشرفت فضای تعلیمی مکتب همکاری کنند. و از آنجایی که هدف همگی پیشرفت است، رقبا می‌توانند در کنار هم قرار بگیرند . با همدیگر کمک کنند و یک شورای بهتری داشته باشیم و از این جهت من از پروین فرزام و زهرا رحمانی خواهان هستم که در این روند با من همکار باشند و با من کمک کنند تا بتوانیم سال بعد یک شورای خیلی بهتر از سال‌های قبل تر را داشته باشیم.

شورا یک نهاد آموزشی در معرفت است که کارهای زیادی را سالانه انجام می‌دهد و برنامه‌های زیادی را هم برگزار می‌کند که این به تنهایی از عهده‌ی یک فرد بر نمی‌آید، بلکه باید با مشارکت هم این کارها را انجام دهیم. و برای من در معرفت هر فرد سمبل یک استعداد و یک قدرت است و وظیفه‌ی یک رییس خوب و رهبر خوب این است که همه‌ی این قدرت‌ها را کنار هم بیاورد و به یک قدرت واحد تبدیل کند تا یک شورای منسجم داشته باشیم و یک نظم را در مکتب پیاده کنیم.

نظر شما چیست؟